VIOLETA PARVAN

Executor Judecatoresc

Macbook

Biroul executorului judecatoresc Parvan Violeta a fost inregistrat la 26 martie 2005, executorul judecatoresc Parvan Violeta fiind membru cu drepturi depline al Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe Langa Curtea de Apel Bucuresti, conform Ordinul Ministrului Justitiei nr. 109/2004 .

Biroul nostru colaboreaza cu o echipa formata din specialisti, in functie de natura lucrarilor in care suntem implicati. Organizarea si structura biroului permit rezolvarea cu rapiditate si eficienta a cauzelor ce ne sunt incredintate.

Profesionalismul nostru este pus in slujba satisfacerii clientelei, cu respectarea stricta a cadrului juridic ce reglementeaza activitatea executorilor judecatoresti.

Experienta de peste 10 ani in executarea silita, expertiza dobandita in calitate de membru in Consiliul de disciplina al Camerei Executorilor Judecatorilor de pe langa Curtea de apel Bucuresti si de membru in Comisia Superioara de Disciplina a Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti, activitatea anterioara de avocat in cadrul Baroului Bucuresti, corectitudinea si integritatea profesionala, indeplinirea corecta, in timp util a atributiilor profesionale, ne recomanda pentru o colaborare de succes.

Activitatea anterioara constand in executarea titlurilor executorii fata de diversi debitori, precum persoane fizice, persoane juridice, institutii publice si private, Ministerul de Finante, C.N.A.D.N.R., A.N.R.P., societati de asigurare, societati bancare si institutii de credit (in ceea ce priveste restituirea sumelor in cazul anularii clauzelor abuzive din contractele de credit sau de leasing), fata de angajatori in ceea ce priveste reintegrarea in functie si recuperarea drepturilor salariale, modalitatile diverse de executare silita abordate, permit rezolvarea cu celeritate a cauzelor incredintate biroului nostru.

Echipa formata din consilieri juridici, arhivar, agent procedural participa la cursuri de formare profesionala continua, fiind pusa la punct cu toate modificarile legislative, pentru a veni in sprijinul dvs. cu toate informatiile necesare activitatii de executare silita.

Biroul Executorului Judecatoresc Violeta Parvan desfasoara activitati de executare silita pe raza municipiul Bucuresti (Judecatoria Sector 1, Judecatoria Sector 2, Judecatoria Sector 3, Judecatoria Sector 4, Judecatoria Sector 5, Judecatoria Sector 6) si a judetelor Teleorman (Judecatoria Alexandria, Judecatoria Rosiori de Vede, Judecatoria Turnu Magurele, Judecatoria Videle, Judecatoria Zimnicea), Ialomita (Judecatoria Slobozia, Judecatoria Fetesti, Judecatoria Urziceni), Giurgiu (Judecatoria Giurgiu, Judecatoria Bolintin-Vale), Calarasi (Judecatoria Calarasi, Judecatoria Oltenita, Judecatoria Lehliu-Gara) si Ilfov (Judecatoria Buftea, Judecatoria Cornetu).

Competenta biroului nostru este la nivel national, in ceea ce priveste recuperarea pe cale amiabila a creantelor, notificarea actelor judiciare si extrajudiciare si comunicarea actelor de procedura.